начало

 

 

ЗА НАС

Фирма "Специализиран Сервиз Хидравлика" ООД е основана през 2006г., с основна дейност ремонт на хидравлични помпи, ремонт на хидравлични цилиндри, ремонт на хидравлични рейки, ремонт на падащи бордове, телескопи, кормилни кутии, разпределители, уплътнения за хидравлика, к-маншети, о-пръстени, както и производство на уплътнители за пневматика и спирачни системи.

Производството на различни видове уплътнения е най-новата услуга и е базирана на австрийската технология "Seal Maker". Използваната производствена машина е последно поколение от своя клас, а използваните материали за изработката на уплътнители са високо качествени и в съответствие с ISO9001.

От самото си основаване "Специализиран Сервиз Хидравлика" ООД се стреми непрекъснато да предлага по-добро и по-цялостно обслужване на своите клиенти.

С висококачествените продукти и услуги, които предлагаме успяхме да привлечем и да удовлетворим високите изисквания на редица лидери от автомобилния бранш, като Волво България ЕООД, ЮБН - АУТО ООД, Чефин България ООД, НИСАН СОФИЯ ЕООД, ДАРУ КАР АД и др., както и компании от публичния сектор като "Столичен автотранспорт" ЕАД.

Човешкият фактор е от изключително значение за нашата дейност. Екипът ни е съставен от опитни специалисти. При вземането на решения се отчита мнението на всеки един от тях, като по този начин се подобрява ефективността на работата и се постигат бързи и качествени резултати.

 

 
 
  "Специализиран Сервиз Хидравлика" ООД